Email

ella.hasel17@gmail.com


Sinopsis

Osvrćući se na vlastitu, strelovitu transformaciju – iz žene opustošena bankovnog računa koja živi u prenamijenjenoj garaži u ženu koja putuje svijetom u velikom stilu – Jen Sincero isijava jedinstvenom drskošću i praktičnošću koje su Opasnu facu učinile nenadmašnim bestselerom.
Jen u knjizi kombinira urnebesne osobne anegdote s aha konceptima veličine zalogaja, koji otključavaju naš potencijal za zaradu i donose stvarne rezultate.

Nauči kako:
· razotkriti što te sprečava u zarađivanju novca,
· šutnuti nogom u dupe svoje sumnje, strahove i opravdanja,
· odnositi se prema novcu na nov (i unosan) način,
· promućkati koktel-kreacije,
· povezati se sa svojom prirodnom sposobnošću za bogaćenje,
· oblikovati vlastitu stvarnost – izići iz uloge žrtve okolnosti,
· obogatiti se koliko god želiš


Riječi kojima se služimo također snažno utječu na našu percepciju stvarnosti. Riječi oživljavaju naše misli i uvjerenja, a ponavljanjem ih utvrđuju u našoj stvarnosti. Riječi nam pomažu stvoriti svoj identitet, vezujemo se za svoj govor, za svoju briju, poput: ,,Pamćenje mi je koma. Ponovno sam ostavio ključeve u ulaznim vratima – koji sam mulac.” Što si više govoriš da si zaboravni mulac, više ćeš u to vjerovati, a zatim se i ponašati kao zaboravni mulac.

O autoru

Jen Sincero je bestseler autorica i coach za uspjeh i motivaciju koja je svojim seminarima, newsletterima, privatnim seansama, javnim nastupima, člancima, proizvodima i knjigama pomoglana he brojnim ljudima transformirati privatni i profesionalni život. Jen je prije nekoliko godina napustila svoj dom u Kaliforniji kako bi do daljnjega mogla putovati svijetom i potaknuti što više ljudi da žive nesputano fenomenalnim životom.


Osobno mišljenje

U samo 13. poglavlja legendarna Jen Sincero uvodi nas u uspješan poduzetnički život, zasipajući nas raznim savjetima, primjerima dobre prakse i svojeg financijskog uspjeha. Knjiga koja mijenja život ,,Zarađuj kao opasna faca; Kako ovladati mentalitet bogatstva” pomoći će ti da odagnaš sumnje u sebe i obogatiš se.

Čitajući knjigu i vodeći bilješke, prema savjetima za aktivno čitanje, prepustila sam se poduzetničkom duhu ove knjige. Priznajem, ponekad je bilo zaista teško čitati o tuđim, masivnim uspjesima svjetskih razmjera, ne pitajući se – zašto ja još uvijek sjedim u fotelji i dangubim, umjesto da napravim osmo svjetsko čudo? Osim što budi poduzetnički duh u vama i ulijeva vam samopouzdanje; knjiga vam na šaljiv način nudi bezbroj metoda kako da uhvatite vaša lažna uvjerenja ,,na djelu”.

Ne, ovo nije još jedna dosadna knjiga sa suhoparnim izjavama jednog računovođe ili knjigovođe – ova zanimljiva i dojmljiva autorica će vas uvući u svijet bogatih, kao od šale. 😉 Njoj financijski uspjeh nije stran, zato bolje poslušajte njezine savjete i – plivajte u lovi!


IzdavačBudilnik Izdavaštvo
Uvezmeki
Jezikhrvatski
Broj stranica224
Godina izdavanja2022.

PREPORUČUJEM