Email

ella.hasel17@gmail.com


Ti si moje sve, roman je Sanje Srdić Jungić, u kojemu upoznajemo mladu Elenu koja tragično ostaje bez oca. Međutim, nije sve tako crno – ubrzo će se sprijateljiti s Aleksom, najzgodnijim dečkom u cijeloj školi! Zaljubit će se i kroz godine njihova ljubav neće venuti, a na dan njihovog vjenčanja Eleni se pruža prilika birati između sretne obitelji i srodne duše. Što je izabrala, saznajte čitanjem najiščekivanijeg romana ove godine!


Zaista su najbolje one knjige s kojima se možete najviše i poistovjetiti. Tinejdžersko zaljubljivanje, neuspješne i one čudnim čudom uspješne ljubavi, školske obaveze, strah od mature i upisivanja na fakultet, svađe sa sestrom i nerazumijevanje s roditeljima… U ovaj sam se roman zaljubila na samome početku, u protagonistici sam vidjela sebe – zaljubljive prirodne, sklona kašnjenju, ima jednu prijateljicu koja ju najbolje razumije i svađa se s mlađom sestrom. Zamislite, studirala je i komparativnu književnost, za koju se toliko zanimam! Divne su mi, naravno, bile njezine misli kada se zaljubila; svaka djevojka ikada razmišlja ,,što bi bilo kada bi bilo”.Mislim kako je ova knjiga vrijedna biti na popisu izborne lektire za srednju školu, jer mi nije niti na sekundu dosadila! Progutala sam je u samo nekoliko dana, čak sam u pojedinim trenutcima i učenje zapostavljala kako bih pročitala što se dogodilo sljedeće. Zanimljivo je lakoća pisanja, smiješno je i pristupačno, nimalo nametljivo i pisano ,,umjetnim” jezikom mladih koji je jako teško potrefiti.


Pisci nisu pisci zato što mogu prepričati stvari koje su im se dogodile na lijep način. Pisci su pisci jer ih mogu oblikovati i završiti.


Tko bi rekao kako jedan ljubić može imati preko nekoliko zapleta i zaista neočekivan kraj! A ova mlada statičarka… ona je moje sve <3


IzdavačNaklada Fragment
Uvezmeki
Jezikhrvatski
Broj stranica336
Godina izdavanja2020.

PREPORUČUJEM