Email

ella.hasel17@gmail.com


Istinom na istinu.


Sva moja lica tinejdžerski je krimić, kao stvoren za ljetne dane i opuštanje!

Tess Sharpe, autorica spomenutog romana Sva moja lica, vješta je spisateljica koja kroz ‘teen’ jezik mladim čitateljima približava knjigu i pisanu riječ, a samim time popularizira čitanje i postavlja ga na jedan sasvim novi nivo.

U romanu upoznajemo troje tinejdžera, koje povezuje prijateljstvo, veze (one propale i one uspješne), tajne koje će s vremenom isplivati na površinu, grozni očevi (i poneka loša majka), jedna pljačka banke i dvojica bivših zatvorenika.

Zanimljiva je bila ovo priča o odanosti, domišljatosti i zajedništvu baš u onim trenutcima kada je najpotrebnije.


Ne postoji normalno. Postoji samo gomila ljudi koja se pretvara da postoji. Postoje samo različite razine boli. Različite razine sigurnosti. Najveća prevara od svih je da postoji normalno.


Kada sam krenula s čitanjem ove knjige, nisam mislila kako će ona biti pisana toliko pristupačnim i jednostavnim jezikom, samim time se i humorom prilagođavajući na tinejdžere-čitatelje koje je ova knjiga svakako okupila. Očekivala sam sasvim prosječan krimić, koji će mi upotpuniti vrijeme na plaži, a zapravo sam dobila čitav dan ne radeći ništa, osim čitajući i neprospavanu noć, jer je knjiga pročitana u dahu! Pauze za hranu i higijenu sam nevoljko napravila, ali želudac i zdravlje ne pitaju!


Najbolje što možete učiniti s lošim muškarcem je uništiti ga.


Sigurna sam kako će se knjiga svidjeti svima koji se odluče na čitanje, jer je njezin jezik, odnosno stil pisanja, prilagodljiv svima, a sarkazam i ironija koji se prožimaju ostavljaju svakoga čitatelja usredotočene na tekst i brz zaplet. Radnja se vrlo brzo razvija, što je samo dodatan razlog zašto se ova knjiga čita vrlo brzo (što možda i nije dobro, jer je druženje s njom vrlo kratko :))

Ovo je jedna od onih knjiga koje ću nastaviti preporučivati, kada god me netko pita ,,što preporučiti mojem 16-godišnjaku?” – ovu knjigu!!!


Obje smo djevojke čije su kosti iskovane od tajni, a ne od čelika.


IzdavačZnanje
Uvezmeki
Jezikhrvatski
Broj stranica344
Godina izdavanja2023.

Naruči knjigu

https://znanje.hr/product/sva-moja-lica/425022?gclid=CjwKCAjwzo2mBhAUEiwAf7wjkpiPsm8qnes4kXs5uiKO9JovaQqVD3qblfA9VGO9jDVTEv44VJ6y5BoCLMwQAvD_BwE


Prijavi se na Newsletter i prvi saznaj sve novosti u knjiškome svijetu!


Čitatelji također vole pogledati

PREPORUČUJEM