Email

ella.hasel17@gmail.com


Kako se njoj činilo, neke su obitelji bile poput dobro održavanih parkova, s obrubima od lijepih sunovrata i stablima čije su velike krošnje nudile predah od ljetnog sunca. Druge su, a
to je znala iz prve ruke, bile bojna polja, krvava i mračna, a na njima razasuti šrapneli i
dijelovi tijela.


Ovo je rečenica kojom započinje roman „Njezina bitka“ i već nam samom početku
naslućujemo kako priča neće biti ni malo laka… Iako je dijete iz lošeg braka još lošijih roditelja, Jolene je pokazala koliko te u životu teškoće učine samo još jačima.

Naoko jednostavna životna priča toliko je slojevita i duboka, od odnosa sa suprugom i suočavanja s raspadom braka, mogućnošću gubitka vlastite djece, gubitak prijateljstva i pronalaženje nove sebe te uzdizanje iznad svega poput feniksa iz pepela!

Koliko snaga ljubavi žene prema muškarcu, majke prema djetetu može biti jaka i ne dozvoliti ti da odustaneš i potoneš, jer uspjeh je usprkos svim nedaćama izboriti svoju bitku do kraja! Prave vojnikinje ne odustaju!


Svi smo mi znali da će biti teško dok te nema, ali nitko nam nije rekao da će biti teško kad se
vratiš. Svi se moramo prilagoditi. Svi mi. A ti moraš biti blaga prema sebi.


Život često pred nas stavi zazove koji se učine nesavladivi, ali Bog za sve ima plan i nikada nikome nije na leđa stavio križ teži od onoga za koji je siguran da ga svatko od nas može iznijeti. A svi mi jako dobro znamo koje su stvari za koje se vrijedi i treba u životu boriti!

Ovo je, definitivno, jedna impresivna priča o ljubavi i dužnosti, snazi i nadi i svakako ju trebate pročitati!


Bila je spremna voljeti ovog muškarca istog trenutka kad ga je prvi put u životu vidjela. Svih ovih godina to se nikada nije promijenilo. Znali su povrijediti jedno drugo, a ipak, evo ih ovdje zajedno nakon svega. Trebala ga je sada, trebala ga je da ju podsjeti da je živa, da nije sama, da nije sve izgubila.


IzdavačZnanje
Uveztvrdi
Jezikhrvatski
Broj stranica440
Godina izdavanja2024.
PrevoditeljMirjana Valent

Naruči knjigu odmah!

https://znanje.hr/product/njezina-bitka/438967

PREPORUČUJEM