Email

ella.hasel17@gmail.com


Dugo sam mislila kako nitko neće moći nadmašiti dragog mi Matoša ili Kozarca, ali ova suvremena zbirka poezije razumije svaku ranjivu dušu! Spisateljica tvrdi kako je ona držala pero, a život je pisao, dok je ona živjela. U tom slučaju, život joj je napisao prekrasne stihove, koji mame svima osmjehe na lice i popravljaju ranjivu dušu. Jer, Život piše poezije. O čemu piše u svojoj prvoj, ali nadam se ne i posljednjoj, zbirci poezije, govore njezini dijelovi: O tijelu, O ljubavi, O (samo) svijesti, O pisanju i O moru.


@denibaleta sam pratila prije nego što je izdala zbirku i konstantno zapisivala njezine misli, koje su me uveseljavale i činile me snažnijom. Nakon što sam sklopila suradnju s @nakladafragment jedina želja mi je bila ova zbirka. Toliko me oduševila na prvih nekoliko stranica, da smo se prijateljica i ja dogovorile kako ćemo svakoga dana odabrati nasumičnu stranicu i pročitati ju – to je bila naša misao za ostatak dana, nešto o čemu bismo mogle razmišljati i raspravljati.


I, zaista, svaka vas stranica obori s nogu i dovoljno vam je samo tih nekoliko riječi da zastanete i promislite. Osluhnete što vam srce govori i slijedite ga. Iako ih već mnoge znam napamet, ova će mi zauvijek biti među najdražima:

Kako da se oprostim od mora

Ako na svojim bedrima

Imam tetovirane njegove valove?


Savršen poklon od samo 192 stranice uči o ljubavi prema sebi. Liječi vam otvorene rane i gladi one stare. Nešto što bi svatko trebao imati na svojoj polici sastoji se od samo tri riječi – Život piše poezije.


IzdavačNaklada Fragment
Uvezmeki
Jezikhrvatski
Broj stranica192
Godina izdavanja2022.

PREPORUČUJEM