Email

ella.hasel17@gmail.com


Često nam u medijima govore kako bismo trebali zapisivati zahvalnosti, ističu koliko je to korisno, ali nitko nam ne daje smjernice kako bi dnevnik zahvalnosti trebao izgledati… Djevojke iz Rainbow Duga nude odlično rješenje!


Na čemu si zahvalan u vezi svog djetinjstva, prisjeti se neke od svojih najdražih uspomena, što te nasmijava i što sad imaš, a nisi imao prije godinu dana, samo su neka od pitanja koja se nalaze u ovih 30 dana zahvalnosti. Toliko banalna pitanja, a opet – kada biste ih se sjetili u svakodnevnom životu? Jeste li ikada ikoga pitali nešto slično? Kroz mjesec dana svakodnevnog ispisivanja razvijat ćete svoju empatiju prema drugima, naučiti nešto novo o sebi, vježbati kreativno pisanje i otkriti kako biti zahvalan na malim stvarima. Jer sreća je baš u njima, zar ne?



I sama sam imala velikih poteškoća kod pisanja istih, jer kada stavite bijeli papir pred sebe i uzmete olovku, ne dolaze vam zahvalnosti same od sebe. Deveti dan zaredom ispisujem svoje zahvalnosti, doduše ne u ovu bilježnicu, jer je želim iznova koristiti. Najzanimljivije od svega mi je pratiti napredak: u pisanju, razmišljanju, osjećaju zahvalnosti, pogledu na svijet nakon što ujutro napišem pola stranice, stranicu, stranicu i pol teksta. Na mnoga pitanja u ovom slatkom dnevniku vrijedi napisati i školske eseje, a sve više razmišljam kako bih trebala potaknuti i Knjiške kreativce na isto.


Ne čekajte početak mjeseca, ne donosite velike odluke s nerealnim očekivanjima, naručite dnevnik već danas i započnite čim ga dobijete!

Link za narudžbu – https://rainbowduga.com/collections/all

PREPORUČUJEM