Email

ella.hasel17@gmail.com


Cilj ovoga planera jest pozicioniranje i određivanje prioriteta u životu, funkcionalno postavljanje ciljeva, stjecanje novih navika, postizanje samokontrole, samomotivacije, samospoznaje i samoostvarenja. Svoju misao vodilju slobodni ste upisati na samome početku, a izmjeriti možete i svoj uspjeh. Osam alata, koji su vam na jednostavan način objašnjeni, olakšavati će vam pisanje te ćete pomoću njih i još nekoliko koraka do koherencije – stići do vašega primarnog cilja, zbog kojega ste krenuli u pisanje. 



Ne samo da ćete s ovim planerom promijeniti svoj život nabolje, već možete kroz jasno uređene stranice isplanirati svoje dane, tjedne i mjesece. Svakom stranicom možete pročitati razne citate, inspirirane ljudskom svakodnevicom i književnošću. 


Dnevni pregled aktivnosti omogućava vam upisivanje datuma, bojanje smajlića ovisno o raspoloženju, organizaciju privatnih i poslovnih obaveza, kao i prioriteta. Kako ste se brinuli o svojemu zdravlju – šetnjom ili vježbom, te koliko ste vode unijeli i na čemu ste zahvalni, ispisati možete pri dnu stranice. Vama preostaje pregršt praznog prostora za bilješke, a nama kao promatračima vašega napretka samo poželjeti sreću u svemu što naumite.


Više informacija o planeru i radu udruge možete pronaći na njihovoj stranici @samopozitivno, a sve vas srdačno pozivaju da im se pridružite! 🙂


PREPORUČUJEM