Email

ella.hasel17@gmail.com

Iza proznih vrata zbirka je poetskih i proznih tekstova, ulomaka iz knjiga, te misaonih priča, za koju sam prije nekoliko mjeseci napisala osvrt za poleđinu, zahvaljujući Kruno Šafranić!


Svi ponekad uočavamo da ne možemo riječima izraziti ono što mislimo. U tom trenu kao da ne možemo objasniti kako se osjećamo, pa sami proživljavamo svoje probleme.
Ali ne i ovdje.


Ovdje ćeš pronaći svoje poznate ulice, one o ljubavi, tuzi, boli, snovima, željama, smrti, izgubljenim trenucima, sigurnostima i nesigurnostima. Svi smo jednom šetali takvim gradom, a ova zbirka otvorit će u tebi mnoge uspomene koje si možda zaboravio. Ali stvorit će ti i jednu novu, onu u kojoj znaš da ni jedan osjećaj nije loš, da nisi sam i da ima i drugih koji razmišljaju kao i ti.


Osjećaji su to svih ovih talenata iz cijeloga svijeta. Oni su uspjeli povezati gradove poezijom, približiti nam svoju umjetnost riječima i naučiti nas da možemo maštati.


S ovom zbirkom izgubit ćeš se u stihovima, poput grada u kojem dugo nisi bio. Shvatit ćeš da taj grad nema granica, kao ni pjesništvo. Isprepletene poznate i nepoznate ulice, maštovite misli i slapovi osjećaja samo su malen dio ovog Grada od stihova.


IzdavačRedak d.o.o.
Uvezmeki
Jezikhrvatski
Broj stranica167
Godina izdavanja2022.

PREPORUČUJEM