Email

ella.hasel17@gmail.com


Na prvih nekoliko stranica očekuju vas upute za korištenje, ne tako običnog planera. Organiziran jednostavnim crtama, običnoga dizajna, pruža vam mogućnost kreativnog izražavanja bojama. Preraspodijelite obaveze kroz tjedan, mjesec i godinu, slažući prioritete i ne zaboravljajući vama važne datume, poput rođendana!



Upisujte svoje obaveze u pregledne tablice, među kojima su se pronašle habit tracker i sleep log. Kako biste napravili pregled cijeloga mjeseca, slobodni ste odgovoriti na pitanja poput jeste li uspjeli ostvariti mjesečne ciljeve, što ste mogli napraviti bolje, što bih trebao/la promijeniti ili poboljšati u narednome mjesecu itd.

I, najbolje od svega!!! Na kraju svakoga mjeseca, očekuje vas mentalna igrica i mandala za bojanje, kao i pregršt praznoga prostora za upisivanje relevantnih bilježaka tokom istoga. Na kraju planera nalazi se nekoliko stranica s rješenjima za igre, a mandalama ćete se riješiti stresa u samo nekoliko, preciznih, poteza bojicom! 


O planeru, kao i organizaciji vremena (kako bi bilo što više vremena za čitanje), još ćemo razgovarati – stoga vam ovo nije posljednji put kako se susrećete s ovim divnim planerom!

PREPORUČUJEM