Email

ella.hasel17@gmail.com


Vrlo jednostavan, a toliko detaljan, sadrži sve što možete pronaći u ,,bullet journalima” na Pinterestu. Pregledne stranice tjedna i mjeseca omogućavaju vam upisivanje svih važnih obaveza: posao, škola, privatne stvari! Na vrhu stranice možete pronaći i ohrabrujuće citate, meni su se toliko svidjeli da sam ih počela zapisivati u zasebnu bilježnicu

Osobno najviše koristim ,,logove” za praćenje sna i navika, poput čitanja, pisanja, treninga, zdrave prehrane i sl. A na Braindumping stranicama pokušam napraviti lijep crtež s prikladnim citatom. O posljednjim stranicama na kraju mjeseca, gdje se nalaze Mind games i mandale za meditaciju i opuštanje, smo već pričali, ali volim spomenuti kako postoje. Ovo je, mislim, jedini planer koji sam imala, a da je sadržavao takve stranice.

p.s. rješenja vam se nalaze na kraju planera!



A jeste li ikada vidjeli da vas planer na kraju mjeseca pita kako ste se osjećali, jeste li uspjeli promijeniti svoje navike, jeste li se poboljšali? Nekada ne doživimo ni da nas najbolji prijatelji i obitelj to pitaju, ali ovaj planer vas neće iznevjeriti!

Ovaj planer mi je poseban i ne nosim ga svugdje sa sobom, odlučila sam na početku godine da ću se truditi voditi uredne bilješke, koristiti različite boje i naposljetku čuvati ga za uspomenu.



PREPORUČUJEM