Email

ella.hasel17@gmail.com

Osim što ima troje prekrasne dječice i već godinama vodi blog @_reading_is_my_superpower_ koji broji nekoliko tisuća pratitelja, izdala je svoju slikovnicu Otprljajmo more, u kojoj sve mlade čitatelje poziva na brigu o okolišu i dnevnik čitanja, kako ga i sama naziva – za sve knjigoljupce! Idealan bi to bio poklon za blagdane, jer u njega možete upisati 100 pročitanih književnih djela, kao odličan motivator za nadolazeću čitateljsku godinu.



Na samome početku slobodni ste upisati svoje podatke, te na naslikane korice knjiga upisati naslove pročitanih. Popisi knjiga sastoje se od deset rednih brojeva, gdje možete upisati naslov djela, autora, ocjenu i nadnevak, a na nadolazećim stranicama i izdavača, osvrt i citat. I tako sve do stote pročitane knjige… Možda je najbolje od svega što šarene stranice bude dijete u vama, kao i njegovu urođenu kreativnost, a spiralni uvez dnevnik čitanja čini kompaktnim; možete ga ponijeti svuda sa sobom. Na samo jednome mjestu nalazit’ će se sve vaše pročitane knjige, a birati možete između ružičaste, zelene i plave boje!


Otprljajmo more, slikovnica je s kojom možete iznenaditi svoje najmlađe čitatelje, a osim što je prekrasno oslikana, ona drži pažnju svakoga djeteta od prve do posljednje stranice. Slikovnica je najljepši poklon i kroz nju najbolje možete naučiti svoje najmlađe, kako od malih nogu moraju brinuti o našem zajedničkom domu – Zemlji!


Dnevnik čitanja i slikovnicu Otprljajmo more, slobodni ste naručiti na profilu naše drage Mije Jozić @_reading_is_my_superpower_!

PREPORUČUJEM