Email

ella.hasel17@gmail.com



,Draga Ella, pusti mašti na volju i radi što voliš” glasi posveta, koju mi je ostavila Mara nakon dvosatnog predavanja u petak, na temu Edukacijom i kulturom čitanja do mentalnog zdravlja. Nije li predivna? Rekla mi je da odaberem nasumičnu stranicu i kada jesam, na njezin naslov mi je napisala posvetu. Oduševljava… Mara, njezina zbirka poezije, pjesma Mašta, motivacija koju dobijete, suze koje prolijete čitajući!



Kao što i sama govori, njezina poezija može ganuti sve. Čitače i nečitače, velike i male, one koji razumiju i one koji ne razumiju poeziju. Svatko se pronađe barem u jednoj pjesmi, jer govori o ljudskoj svakodnevnici; situacijama s kojima smo se svi suočili, ili ćemo se tek suočiti. Ako ne vjerujete meni, vjerujte stručnjakinjama u njihovom području Sandri Pocrnić Mlakar i Danieli Uzelac, koje su ostavile osvrte za ovu knjigu, na njezinoj poleđini.

Podijeljena je u tri dijela – Katarzu, Prolazak ispod duge i Novi čovjek – prosvjetljenje, pa samim time prolazite i kroz tri ciklusa do potpune preobrazbe vašega duha. Možda najbolje od svega u ovoj zbirci poezije jest što se na svakoj stranici, gdje je napisana pjesma – nalazi i njezina pouka, ispisana svjetlijom tintom. Dokaz je to kako je ova zbirka poezije najbolja za početnike!


Čitati poeziju znači raditi na sebi, pa ako želite proći kroz životna iskušenja do prosvjetljenja, naručite svoj primjerak i uživajte u poeziji. Ona je za svakoga, samo trebate pronaći onu pravu!


IzdavačVlastita naklada
Uvezmeki
Jezikhrvatski
Broj stranica56
Godina izdavanja2021.

PREPORUČUJEM