Email

ella.hasel17@gmail.com


1. Zabava

Knjige uvijek, čudnim putevima, pronađu put do svojih čitatelja. Svaki čitatelj pronađe se u pojedinom žanru te samim time različite knjige različitim čitateljima drži pozornost. Ponekad nam knjiga može biti zanimljivija od noćnih klubova i kasnih izlazaka.


2. Opuštanje

Za godišnji odmor se čitatelji posebno potrude pronaći pravo štivo, a nerijetko odabir padne i na same ljubiće. Zašto? Jednostavan stil pisanja i bezbrižna radnja, koja će nesumnjivo završiti sretnim krajem – čitateljima omogućuje opuštanje!


3. Širok vokabular

Jednostavno je, da jednostavnije ne može biti. Što više knjiga čitamo, to ćemo imati veći spektar riječi koje možemo upotrebljavati u svakodnevici.


4. Povezuje ljude

Knjiški recenzeRAJ (https://www.facebook.com/groups/256663149304154/) samo je jedna od Facebook zajednica, koja recenzijama knjiga povezuje ljude širom svijeta. Jednako štivo, kao i jednaki interesi stvaraju prijateljstva za cijeli život!


5. Stvara bujnu maštu

Bez obzira na žanr knjiga koji čitate, bujna mašta spisatelja utječe i na bujnu maštu čitatelja. A mašta čini svašta, zar ne?

PREPORUČUJEM