Email

ella.hasel17@gmail.com

Svatko ima pravo na svoj život, govorio joj je Luka od prvog dana njihove veze, i nitko nikome ne polaže račune – osim sebi samome.

Sinopsis

Koraljka je galeristica koja je iza sebe ostavila prošlost, ali strahuje od budućnosti u kojoj ostaje bez oslonca. Njezin Luka je teško bolestan i jedva dišući moli je da pozove četiri važne žene koje bi na kraju želio vidjeti. Lukin poziv na okupljanje njegovih žena svojevrsna je ispovijed i želja da Koraljka upozna dio njega o kojem nije ništa znala. Koraljka je mnogo mlađa od Luke, samouvjerena žena, koju Lukin poziv drugim ženama potrese više nego što je to sama sebi spremna priznati.


Osobno mišljenje

Nazvala bih ju ,,pravom” knjigom, jer sadržava sve što jedna prosječna knjiga treba imati – ljubav, emocije, oštri zaplet i sretni kraj, a sve to kroz emocionalni roller coaster protagonistice Koraljke. Koraljka će, nakon što njezin suprug Luka teško oboli, morati nazvati brojeve četiriju ženā, kako bi ga došle zadnji put posjetiti. Kao i svakoj ženi, u glavi joj se javljaju sumnje u Lukinu nevjeru.

Ova knjiga mi je došla u ruke nakon nekolicine krimića, koje sam pročitala, a samim time me i potaknula na iskazivanja svojih duboko urezanih emocija. Roman me nekoliko puta rasplakao, bezbroj puta nasmijao i u njemu sam pronašla velik broj divnih citata. Preporučila bih ovu knjigu osobama u braku, onima koji su upoznali svoje bolje polovice, kako bi osvijestili što prava ljubav može biti – velika razlika u godinama ili veza na daljinu. Onima koji su roditelji, kako bi upoznali kakvi sve roditelji postoje – suosjećajni i oni koji podupiru svoje dijete u svakome naumu ili oni koji djetetu određuju budućnost. Jer, svakako ćemo svi jednoga dana morati odabrati tko ćemo od ovih ljudi biti!


Život je knjiga, kojoj zadnja strana uvijek ostane neispisana.

IzdavačBeletra
Uvezmeki
Jezikhrvatski
Broj stranica208
Godina izdavanja2021.

Znatiželja nas tjera da radimo protiv svoje volje.

PREPORUČUJEM