Email

ella.hasel17@gmail.com

Ovo je priča o skupini djece iz istog razreda koje fizički i psihički maltretira nekolicina njihovih razrednih kolega. Nakon niza nemilih događaja, koje je svatko od njih kao pojedinac doživio, odlučili su udružiti snage i zajedničkim djelovanjem pokazati što se u njihovu razredu događa te na probleme ukazati razrednici, roditeljima, ravnatelju, stručnoj službi, ali i onima koji su sam izvor tih problema.

Još jedan roman za mlade koji ukazuje na sve češće probleme vršnjačkog nasilja. Jeste li se ikada upitali što se skriva iza tužnih očiju vašeg djeteta? Ide li s radošću u školu? Proživljava li u školi najljepše dane svog djetinjstva ili ide s grčem u želudcu, sa strahom u očima i pritiskom u prsima?! Ima li vaše dijete dovoljno blizak odnos s vama da vam povjeri svoje probleme i brige i obrati vam se za pomoć?! Možete li i stavljate li ruku u vatru da upravo vaše dijete nije jedan od prikrivenih zlostavljača?! Sve su ovo pitanja s kojima su se susreli roditelji djece u ovom romanu, a mnogi ostali i zatečeni istinom o svom djetetu!

Ovakvih je slučajeva u našim školama sve više, samo je pitanje posvećujemo li kao roditelji, ali i kao učitelji, dovoljno pozornosti na „sitnice“ kako bismo probleme na vrijeme prepoznali, ne čekajući da bude prekasno…


IzdavačLjevak
Uveztvrdi
Jezikhrvatski
Broj stranica129
Godina izdavanja2021.

PREPORUČUJEM