Email

ella.hasel17@gmail.com


Umjetnost je savršen izričaj divljenja i slave ljepoti istoj toj ljudskoj nesavršenosti.


Magdalena i Sandra, Megi & Zeni, odlaze u Dubrovnik na sedmodnevni odmor. Stranice njihova života polako se počinju odmotavati, pa iako su prijateljice, uviđaju da neka bitna zbivanja ne znaju jedna o drugoj.

Priznajem kako mi se knjiga u početku nije svidjela, nema ”ono nešto” što vas osvoji na prvu, potakne na čitanje, s ovom knjigom ćete to morati sami. Ali, nakon što uhvatite nit, shvatite na koji način ova spisateljica opisuje, pripovijeda i čini tekst knjigom – ne sumnjam kako ćete uživati.

Knjiga, koja progovara o mnogim društvenim temama, ljušti nas kao ljude, odmotava klupko tajni i duboko skrivenih osjećaja, za koje i nismo ni znali da posjedujemo, zaista nas tjera na razmišljanje i rad na sebi. Iako ovo nije knjiga popularne psihologije, ne sadrži korake kako unaprijediti svoj život, sebe i svoje djelovanje, nego je roman – zaista uspijeva ispoljiti sve ono negativno. U likovima ove knjige svi možemo pronaći barem djelić sebe, a najbolje bi bilo da nakon čitanja prokomentirate pročitano s najboljom prijateljicom!


Kujemo li sreću onim što nam život podijeli, nose li nas okolnosti u koje smo bačeni rođenjem ili je zaista svakomu kako si skuje sam? A sve su ostalo izgovori…


IzdavačNaklada Fragment
Uvezmeki
Jezikhrvatski
Broj stranica228
Godina izdavanja2022.

Naruči knjigu

PREPORUČUJEM